Friday, November 6, 2009

konvo....

dewan ump...

berjalan ikot turn....follow the instruction...brenti kat point yang ditetapkan....menunggu giliran nama dipanggil mengadap tungku mahkota pahang yang bersiap sedia berdiri untuk mnyerahkan scroll(file kosong)...

...nama dipanggil...

berjalan penuh control....senyuuuUUUMM....

...salam dengan tunku mahkota pahang...

..dia menyapa aku(betul ke ayat aku?)..."asal mane"..

...gelabah, lupe nak ckap junjung kasih tuanku, lalu menjawab " terengganu CIK "...

...terkedu seketika lalu kembali bersuara..." errkkk...TUankU "...

pusing ke sisi dan trus berjalan trun pentas...

control senyum....

7 comments:

saya said...

hahaha cik je awk panggil kat TUANKU? hahahha ingat rakan sebaya ke ape? hikhik

lady elle said...

naseb baik tuanku x murka, kalu x kene buang negeri la mu~~

Mr Final said...

hahaa.. soklan same arr bulat die bg kat kat aku... huhu~.. amacam kat sane~.. besh? ko dah talent day lom?

ungufaiza said...

huhuh..mu mmg gelabah la lat..ak pon dia tnye cm2..menten je ak jawab..perak tuanku..junjung kasih tuanku..cewaaaah..

bulatan™ said...

neeq : hurmmm haha...nak wak camne..sape suh tnyer soklan time2 camtuh...

tirah : dakpe...buang negeri phag..aku dok ganu jek..

afifi : mmg soklan script kot..talent day?..dpt no due bace poem..ok ah kot for 1st timer cam aku nieh...

pija : hehe...mu ade pengalaman doh kot...itu yang membezakan kiter...

Mel & Nana said...

Nana: Bulat mu kat mane skang ni? makin comel x?rindu kt mu bulat~~ =)

m U c h ! k said...

hakhak otai ar bulat!